Uw medicatiegegevens

Betrouwbaar

De RegioApotheek maakt sinds 1 maart 2015 gebruik van een regionaal netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners in de regio: de zorginfrastructuur van het LSP (Landelijk Schakelpunt). Via dit netwerk kunnen we, indien u daar toestemming voor gegeven heeft bij uw eigen apotheek, een overzicht van de medicijnen opvragen die u gebruikt. Zo hebben we alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.

Alleen met uw toestemming

De RegioApotheek mag uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. U regelt uw toestemming door een ingevuld en ondertekend toestemmingsformulier in te leveren bij uw huisarts en apotheek. Voor meer informatie over het LSP zie de website www.vzvz.nl

Informeer ons

Wij controleren of de medicijnen op uw recept samengaan met medicijnen die u mogelijk al gebruikt. Dit doen wij voor uw veiligheid. Als u dit liever niet wilt, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken. Bent u allergisch, overgevoelig voor een bepaald middel of zwanger? Gebruikt u regelmatig zelfzorgmiddelen?

Informeer ons, op die manier kunnen wij u voorzien van het beste medicatieadvies. Immers, uw medicatie is onze zorg.

Download onze privacy verklaring
RegioApotheek in Bernhoven

Nistelrodeseweg 10
5406 PT Uden
Telefoon: 0413-408780
Fax: 0413-408786